Midsommarhelgen

 
Gud var det har gått fort! Känns som att det var igår vi tog sommarlov, och nu är redan midsommaren över! Men tiden går väl fort då man trivs och har roligt.
 
Jobbade till största delen av midsommaren, men lyckades klämma in lite firande ändå. I fredags jobbade jag morgonskift, och åkte genast efter det till Lappfjärd för att tradetionsenligt fira midsommarafton hos Hannah med gänget. Har dock bara gruppbilder därifrån, men det är väl ett tecken på att jag hade annat (roligt) för mig, haha. På lördagen vaknade jag i ett soligt Skaftung, som jag utnyttjade genom att bota baksmällan utomhus hela dagen tills det blev dags att köra upp till Vasa igen. Idag har det inte känts som en söndag, snarare en måndag, vilket kan bero på att jag jobbade morgonskift igen.
 
Trots jobb har det varit en riktigt skön midsommar. Det var nästan skönt att få jobba idag faktiskt, speciellt då vi var ett bra gäng på morgonskiftet också. Trivs så bra på Vasa Centralsjukhus!
 
Imorgon väntar ännu ett morgonskift och sen är jag ledig i TRE F U C K I N G DAGAR. Härligt!

Sommarlov

I torsdags hade vi äntligen vår sista skoldag, och den skoldagen bestod av en engelskatent och klinisk examination i återupplivmning. Tenten kändes bra, och vi blev mycket väl godkända i återupplivning, så det kändes bra att avsluta vårt andra år på Novia. Jösses vad tiden går fort!
 
På kvällen firade vi att vi fått sommarlov genom att äta middag på Faros. Maten var god, sällskapet perfekt och kvällen bjöd på många skratt.
 
Och helgen spenderade jag hemma i Skaftung där jag vilade upp mig ordentligt, myste mycket med katterna, solade lite, åt grillad mat och umgicks med päronen. I söndags hoppade jag på med mamma och pappa till Vasa där vi shoppade lite och åt gott på Faros (haha igen).
 
 
Och där tog ledigheten slut. Idag börjar jag min första dag på mitt nya sommarjobb på Vasa Centralsjukhus. Ända sedan i julas har jag hoppats på att få jobb där, men nu känns det nästan lite jobbigt. Kommer sakna att spendera sommaren i Skaftung, där man kan sola i lugn och ro på gården, leva nära naturen och verkligen känna att det är sommar. Men kanske Vasa kommer att överraska mig ändå.