Helg med sol, jobb, spontanitet och hockey

 
Har haft en ganska lugn och mysig helg hemma i Skaftung. Det har varit sjukt varmt, och jag har utnyttjat värmen genom att ligga ute i solen och förbättra solbrännan. Har också jobbat på CC hela helgen, förmodligen sista helgen ever eftersom jag har fått ett nytt sommarjobb. Så jag får väl tacka CC och personalen för två mycket trevliga år!
 
I lördags efter jobbet blev det även att åka till Tanyas där tjejerna hade sleepover, och ölspelet slutade med ett spontant nakenbad, haha! (Bilden är Hannahs). I söndags efter jobbet blev det att heja på Finland i finalmatchen i VM-ishockey. Tyvärr hade ryssarna domarna på sin sida, och Finland fick spela mot både dem och ryssarna, så det gick inte vägen. Men jag är ändå stolt över våra lejon som kämpade tappert, ett VM-silver sitter ju trots allt inte dåligt det heller!
 
Idag blir det att åka upp till Vasa sista gången för denna termin för att ha en sista lektion imorgon. Sedan blir det sommarlov!

Klassmiddag på Strampen

I torsdags hade vår klass bokat bord på Strampen för att avnjuta en tre-rätters middag för att fira in att sommarlovet börjar på allvar på tisdag.
 
 
Why so serious?
 
 
Efter en otroligt god middag på Strampen och lite sangria på terassen flyttade några av oss till bryggorna för att hänga där. Vi satt där ända till klockan två på natten och pratade och skrattade. Måste säga att jag är otroligt glad att fick chansen att börja med denna klass, mina klasskompisar är så otroligt fina människor. Tack alla för ett underbart första år, jag kommer sakna er alla otroligt mycket i sommar. Vi ses i höst!
 
 

Sol ute, sol i sinne

 
Att få ha sovmorgon och att vakna till solsken måste ju bara vara en av de bästa sättena att kicka igång en ny dag! Klädde på mig alltför mycket till skolan också, höll på att svettas ihjäl mig då vi höll den ena lektionen utomhus. Men härligt var det, mycket roligare så!
 
Tänkte nästan också bli strandhäng med en del av klassen, men då kom några moln fram så vi skippade det. Istället åkte jag på ett megasvettigt spinning+core-pass till gymmet med Sabina. Så ja, en mycket bra dag har jag haft. Nio av tio jordgubbar!