Hänt senast

Har haft en händelserik helg. I lördags blev det att åka in till stan, och lite "ölas" med kompisarna blev till en rejäl utgång ända till Tippon, ända till valomerkki. Efter en tre timmars sömn hämtade dessutom pappa upp mig från stan och vi åkte iväg till Vasa för att hämta resten av möblerna och flytta ut från lägenheten. Usch, det var minsann en av de tyngsta dagarna på länge! Men trots mitt superdåliga skick lyckades jag bära en soffa, en säng och ett stort&klumpigt tv nerför trapporna. Poäng till mig!
 
Igår började jag dagen med en promenad med Zorro och avslutade den med tre timmars jobb på kvällen. Hoppade in som lite extrahjälp. Idag har jag också börjat dagen med en promenad med Z, och åkte sedan till mormor&morfar för att påskstäda allt mellan golv och tak.
 
Nu tycker jag minsann att jag har gjort tillräckligt för idag, så nu tänker jag bara slappa vid datorn eller med någon bok resten av dagen.
 
 
En fin bild av två av mina vänner från i lördags.
 
 
Det blev tomt i lägenheten. Bye Bye!

Gårkvällen

Återigen, Instagram-bilder...
 
Gårkvällen spenderades med Hannah. Vi började med tex mex-buffé på Crazy Cat där vi stannade rätt länge och pratade om allt möjligt. I väntan på att Rebecka skulle sluta jobba, körde vi runt lite, och sen åkte vi alla tre till Alma på en öl och fortsatte snacka. Kom hem runt elva och kollade på på Gladiatorerna som vi hade spelat in. Roligt att det har börjat nu igen, minns när vi var små och satt uppkrupna i soffan med familjen för att titta på programmet. Spännande final var det i alla fall!
 
Idag hade jag tänkt åka upp till Vasa, men det blev ändrade planer, så för tillfället är dagens schema öppet. Imorgon ska jag dock till Vasa, vi ska visa lägenheten åt intresserade och ta hem resten av grejerna som finns där. Det blir troligtvis sista gången jag ser lägenheten, känns lite vemodigt.

Pampas Nationaldag

Ifjol denna dag var en toppendag för mig. Olympiaden var underhållande, vädret helt okej, sällskapet toppen, alkohol som slank ner alltför lätt och en lång och fantastisk kväll på Olli´s med ett långt efterfest. Hade ingen pampasbiljett, men pampas-firandet var ändå den bästa festen på hela året för mig. Det slog allt.
 
I år har jag inte deltagit i pampas-firandet alls, och kommer inte att göra det. Skulle gärna vilja, men jag har annat att tänka på. Som t.ex. att få allt från lägenheten i Vasa utflyttat denna helg (hinner inte nästa på grund av jobb, och efter det ska nyckeln lämnas in). Så tyvärr, jag blir tvungen att skjuta upp Pampas Nationaldags-firandet till nästa år. Men med tanke på hur fantastiskt det var i fjol, klarar jag mig nog på minnet av det i ett år till.
 
Började denna dag med en promenad med Zorro&syster och ett besök in via farmor i samma veva. Idag har jag inte mycket annat planerat än att påbörja den andra boken jag lånade från bokbussen i tisdags (Nora Roberts-bok of course) och spendera kvällen med Hannah. Ha en trevlig fredag allihopa, och pampas-firare; ta det lugnt!
 
Instagrambild; söta farmor, fint väder och promenadsällskapet idag