Pampasveckan

Efter många om och men är Pampasveckan 2014 nu över. Jag har haft sjukt roligt hela veckan, och festandet blev nog mera än planerat, men desto roligare istället! Här kommer några bilder från alla de dagar jag var ute (onsdag-lördag, heh...)
 
 
Kickade igång veckan med Så ska det låta, team Pampas vann! Efterfesten blev dessutom väldigt lång...
 
 
På torsdagen trodde jag nog inte att någon öl skulle smaka gott, men konstigt nog gjorde det det... Så jag befann mig på Oliver's Inn tillsammans med kusinvitamin och hans klass från Ekenäs, hade väldigt roligt!
 
 
Lite smått trötta på fredagen, men taggade för Olympiaden var vi i alla fall!
 
 
Och helt roligt hade vi på Olympiaden, och återigen smakade ölen faktiskt gott...
 
 
Efter mellanfest hos Becka (legendariskt!) befann vi oss längst fram i Rewell för att se Dr. Bombay, dock var det så trångt att vi gav upp efter två låtar. Kvällen fortsatte sedan en stund på Ollis också...
 
 
Lördagsmorgonen: trött och sliten, men taggade för silliz!
 
 
Feelisen på topp även på sillizen!
 
 
Och på lördagskvällen blev det Hangoverparty, woop woop! #pampasselfie
 
Så ja, en jätterolig vecka har jag haft. Tackar alla mina underbara vänner (och nya bekantskaper) för att ni fått mig att skratta och le hela veckan, jag tackar Pampasmaffian och förstås själva Pampas. Tack tack, supertack!
 
Och saldot efter Pampasveckan då?
 
 
Ett skrapsår, ett blåmärke (cyklade omkull, hade dock ingenting med alkoholen att göra, I promise!) och en förkylning. Har haft feber hela natten, och den kommer antagligen tillbaka snart igen. Men, det är sådant man får ta!

Nu börjar Pampasfirandet!

 
Usch, vaknade av mig själv sjukt tidigt i morse, och var helt mör i kroppen efter två dagars intensivt tränande (för mig i alla fall). Försökte somna om, men jag gav upp och steg upp klockan tio. Sedan dess har jag bara chillat, ätit frukost, tvättat lite tvätt och försökt plugga lite på Anatomi&Fysiologi. Har tent på måndag, och det kommer ju knappast bli något vidare läsande de kommande dagarna...
 
Nu ska jag sätta mig i bilen och vara en snäll storasyster och hämta syrran från praktiken. Vi ska en runda på stan, och mot kvällen blir det Så ska det låta på Oliver's Inn. Let the pampasfirande begin!

Mitt eget Race

 
Medan många här i Vasa har deltagit i dagens SyhFilis Race, har jag haft mitt eget lilla "race" på gång. Vaknade till solsken, cyklade till syrran, gick ut på en lång promenad med henne (bl.a. vid stranden), stannade kvar hos henne en stund på kaffe och kortspel med Hannah, cyklade hem, städade lägenheten, cyklade med Sabina till gymmet, svettades på RPV, tog ett snabbesök i infraröda bastun och cyklade hem. Så om jag har räknat rätt blir dagens saldo 12,5 km cykling, 7 km promenad och 55 min RPV.
 
Så.... jag kan väl nog med ganska gott samvete inleda Pampasfirandet imorgon, right?