Nati nati!

Oj vad tiden går! Har fortfarande inte hittat min kamerasladd (börjar fundera om jag har glömt den i Vasa) så min fruktchipsbild får ännu vänta.

Nu ska jag så småningom krypa ner under täcket och sova. Imorgon har jag praktik igen, 9-18. Lång dag, men förra gången jag hade min 9-timmars långa praktikdag gick det ändå bra och jag orkade faktiskt. Det är först när man kommer hem som man märker att man är trött!

Så nati nati på er alla!

Onsday

Idag steg jag upp lite tidigare än vad jag brukar göra när jag är ledig, men ändå rätt sent. Åt frukost, gick på en liten promenad med mamma och Zorro och kom hem för att förbereda vad jag skulle laga för mat idag. Sen slappade jag en stund vid datorn innan jag hämtade syrran från affären där hon har jobbat idag.

Dagens middag blev potatis med hemmagjord köttfärssås och wokade grönsaker. Testade också göra potatischips idag (haha, har blivit värsta chipsfreak) men de blev inte så bra.

Nu ska jag följa med pappa till "härkmär baarin" och till farmor och farfar. Kanske tar med hunden, eller så går vi på en till promenad med honom, för han håller på och gnäller och är tokig. Han tror väl att vi ska ut och gå.

Btw, bilden på mina fruktchips får vänta. Hittar inte sladden som jag behöver för att föra över dem till datorn.

Hemmagjorda fruktchips

Min första lediga dag börjar lida mot sitt slut, så nu ska ni få veta lite vad jag har hållit på med.

Sov länge idag, åt frukost (eller kanske rättare sagt, brunch), hämtade syrran från affären där hon har jobbat idag, varit ute på en promenad med hunden, fixat käk och kollat NCIS. Har också gjort hemmagjorda fruktchips idag, som de gjorde på Strömsö. Lätt som en plätt alltså!

För tillfället har jag dem i ugnen, så jag slänger in en bild och receptet på dem sen, ifall ni är nyfikna på hur man gör dem. Så medan jag väntar på att chipsen blir färdiga ska jag spela lite sims 3.