Åter igen

Och så har jag en ny header, igen. Syns det att bilderna bildar ordet "Mudz"?

Nu ska jag föna håret och så småningom krypa ner under täcket för att sova. Skola från 10:15-18:00 imorgon, jippie...

Tangled

Skoldagen var helt okej, speciellt sista lektionen då vi fick smaka på viner och fundera och spekulera kring deras smaker. Det röda vinet var hemskt, starkt var det också. Det vita vinet var inget vidare heller, alltför sött.

Kom hem och kollade på Tangled. Har ingen aning egentligen varför jag satte på den filmen, det blev bara helt spontant. Har sett den förut, men den är ändå bra. I love Disney!

Nåja. Ska väl snart åka iväg och handla såhär till kvällen då det inte brukar vara så mycket folk och bilar utpå. Maybe I'll see you later!

Verkligheten kallar

Ännu en tidig morgon i lägenheten i Vasa, och jag är som vanligt dödstrött. Men jag tvingade mig upp från sängen ändå, cykelturen till skolan brukar ändå pigga upp mig lite. Trodde igår att jag höll på att få feber, jag kände mig varm och hade en sprängande huvudvärk. Men burana gör susen, mådde bra när jag vaknade, bortsett från att jag var trött.

Har kollat mailen flera gånger, idag och igår, ifall de skulle ha skickat från skolan att lektionen inte blir av. Man lär sig när det redan har hänt två gånger! Men nej, hittils följer allt schemat. Suck, hade gärna sovit en timme till.

Nåja, verkligheten kallar. Måste äta frukost, klä på mig och cykla iväg till skolan. 8:15-15.00 idag!