Veckans sista skoldag

Igår var det veckans första skoldag, idag är det veckans sista. Lovely, huh?
 
Så, var i skolan idag från 12.30-17.00, vi hade "Henkilöstöresurssien ohjaus" och "Yrittäjyys 2", trevliga saker... På företagsamhetstimmen planerade jag och Linda en affärsidé, och jag måste säga att den är jävligt awesome! Det var nästan så att vi ville hoppa av skolan för att sätta igång med den genast. Tänker inte avslöja den här nu ifall någon där ute i cybervärlden snor vår idé, men den involverar caférörelse i alla fall.
 
Efter skolan åkte jag och Linda för att handla mat som vi sedan tillagade, gott gott! Åt även "lite" glass som efterrätt... Okej, jag erkänner, vi åt upp hela jävla glasslådan. Vadå glassmonster?
 
På tal om Linda... Hon har skaffat blogg! Skitkul tycker jag! Här kan ni kolla in den.
 
Glass, mums!

Första skoldagen denna vecka

Idag har jag haft en lite udda skoldag, eller udda tider rättare sagt. Började halv ett och slutade typ halv sex. Kändes konstigt att vandra hem från skolan en sådan konstig tid, speciellt också när det var så mörkt. Men väl hemma hade syrran&Filiph förberett tortillas, smaskens!
 
Denna vecka är också lite udda. Imorgon börjar jag igen halv ett, och torsdag och fredag är jag ledig. Med andra ord skulle jag kunna åka hem redan imorgon, men jag har sitz på torsdag, som jag inte vill missa. Så ledigheten är i princip helt onödig, men skönt i alla fall!
 
Så nu ska jag äta upp min tortillas och sedan chilla resten av kvällen. Mors!
 

Halloween-party @ Oliver's Inn - bilder

Förfest i Brändö hos Martina, som hade pyntat sin lägenhet riktigt nice!
 
Och mera gott skulle vi också äta, här förbereds maränger!
 
Har en hel del egopics på mig och Linda, men den här är typ enda som är någolunda bra för att kunna visas för allmänheten...
 
Ännu mera sötsaker som var väldigt fina!
 
Det börjar arta sig...
 
... så då blev det dags att dra iväg till Ollis! (Och tur som fan att vi hade betalat in oss tidigare, kön var otroligt lång.) I alla fall, på Ollis hade vi fina bartendrar!
 
Feelisen var på topp, och Linda hade blå tunga.
 
En skelett-puss.
 
Och denna gruppbild får avsluta min bildbomb. En kul kväll, som vi förhoppningsvis kan se!