Snart får jag också fira #pampas15!

 
 
Imorgon har jag sista praktikdagen för denna vecka, shit vad dagarna har gått fort! Denna dag har också gått otroligt snabbt förbi, och jag har hunnit med mycket idag också. Jag har avverkat ett morgonskift från 7-15 på praktiken, jag har shoppat för över hundralappen på stan, jag har bakat brownies att ta med till praktiken imorgon, jag har dammsugit, jag har lagat mat, jag har kollat ett avsnitt Once Upon a Time och jag har sytt fast ett halarmärke. Så nu tycker jag det är okej att jag kan stupa i säng för att orka med morgonskift imorgon och PrePampas Sitz på kvällen. Då får jag äntligen kicka igång mitt firande av Pampas 2015! Taggar redan till med låtarna ovan.

Veckan

 
Hade nog tänkt uppdatera lite oftare här än vad jag har gjort denna vecka, men jag har varit så otroligt trött varje dag. Trots det har jag ändå gjort ganska mycket. I söndags kom päronen till Vasa, och vi firade min födelsedag i förskott. I måndags väntade morgonskift på praktiken, och på kvällen bjöd jag över några vänner på kaffe. Tisdag morgonskift igen följt av en otroligt lång promenad med syster, stupade i säng klockan nio! Onsdag samma sak, dock blev det en promenad med Natalie. I torsdags tyckte jag att jag behövde vila, och det gjorde jag med tv-serier och lite sömnad av halarmärken. I fredags hade jag morgonskift nr 5/5 och genast efter det körde jag hem till Skaftung.
 
Idag har jag varit på en fin begravning, och mina ögon mår fortfarande inte bra efter tårarna jag har fällt. Dessutom är jag sjukt trött, men vill inte gå och lägga mig klockan nio på en lördagkväll, så jag ska försöka hitta någon underhållning i någon timme eller två ännu.
 
Och hörni. Inkommande vecka är det Pampasveckan! (=tystnad på min blogg).

Sunny Friday

Sol ute, sol inne, sol i hjärta och sol i sinne! Eller hur det nu då går, haha.
 
Ska snart iväg på kvällsskift till praktiken, och sedan har jag klarat av den första veckan. Tror jag ska belöna mig själv med choklad och film när jag kommer hem.