Ledigheten

Idag har jag spenderat min ledighet med ...
 
... att ha varit smått avundsjuk på min syster som fick ett intressant paket på posten idag (innehållet var tre påsar Djungelvrål)
 
... ätit mat på ABC med farsan
 
... besökt affären där det bjöds på kaffe&tårta, varit och hälsat på farmor&farfar och kört runt Skaftung med fröken Hannah. Vi besökte bland annat mormor&morfar och Kummelgrund. Har med andra ord haft en riktigt trevlig dag.

Once upon a time

Igår jobbade jag "dubbelskift" (dvs 11 timmar), idag ett helt vanligt skift (6 timmar) och nu är jag trött i både fötter och kropp. Skönt att ledigheten väntar imorgon!
 
Har under de senaste dagarna börjat kolla på serien Once Upon a Time. Handlingen är kanske en kliché, men jag fastnade ändå för den direkt och har redan sett hela säsong ett. Kan knappt bärga mig tills nästa säsong kommer ut! Jag rekommenderar serien starkt, speciellt till ni som gillar t.ex. Pretty Little Liars.
 

Ett ord: galet

Kan beskriva min midsommarhelg med ett enda ord: galet.
 
På fredan grillade vi hos Hannah med gott sällskap, "sittleken", beer pong, skratt, dricka, dansande och allt annat stojjigt. Sov även över hos H med Felicia, och på lördagen åkte vi alla tre plus Emma till Pavis på krapulamat, mumsigt. På kvällen blev det fest igen, och jisses vilken kväll! Grillade hos Emma, spelade åter igen beer pong, badade näck och fick ett galet infall att åka till Kalajoki mitt på natten. Anlände till destinationen halv sju på söndag morgon och kom hem till Skaftung ungefär fyra-tiden på eftermiddagen. Snacka om att vara trött då!
 
Bilder från helgen hinner jag tyvärr inte ladda upp nu, ska iväg på jobb. Och knappast imorgon heller, då jobbar jag heeeeela dagen. Men ha tålamod!