Don't stop, never give up

weheartit
 
På grund av förkylningen jag drabbades av förra veckan var jag tvungen att pausa min "träning". I tisdags kände jag mig dock rastlös, men inte helt i topp, så det blev en powerwalk. Igår tog jag mig ut på min första löprunda på en vecka. Det var rätt tungt, men det gick ändå ganska bra, bättre än de flesta gånger faktiskt. Idag var det dock tyngre, men det gick riktigt hyfsat ändå. Några magmuskelövningar på det också så var jag nöjd. Bara jag orkar fortsätta såhär så ska jag väl få den där drömkroppen som jag längtat efter i flera år... Problemet är bara att jag äter helt fel, för jag äter som en häst! Och allt jag äter sätter sig direkt på kroppen. Plus att det alltid finns sötsaker i skåpet här hemma i Skaftung, eller på jobbet... Så skärpning, Madeleine! Du måste kunna säga nej!
 
Så idag ska jag försöka ha en sötsaksfri dag. Önska mig lycka till.

Finsk midsommar

 
Trotsade min förkylning (jag var ändå feberfri på fredagen) och åkte som planerat till Hannah för att fira midsommar i det bästa sällskapet. Vi hade vädret på vår sida i alla fall, bortsett från kylan då förstås. Men vi klarade oss. Vi grillade gott, drack gott och skrattade gott. Hannah och Felicia hade, som förra året, ordnat en lek (eller tävling, det fanns ju ändå ett pris)...
 
 
... som vårt lag, Tissan and the Boys, vann! Fast huvudsaken var ju nog inte att vinna, men kan ju erkänna att vi kanske var de mest tävlingsinriktade och vinstsugna av alla, så vi tog det rätt seriöst, haha! Men jätteroligt var det, och alla kämpade tappert och bjöd på sig själva!
 
 
Alla underbara tjejer som var med under kvällen (tror alla är på bild i alla fall?). Killarna har jag dock ingen bild av.
 
Hade en otroligt rolig kväll, och jag glömde för ett par timmar bort att jag var förkyld och inte helt på topp. På lördagen var jag väldigt trött, så en aning tungt var det på jobbet, men jag klarade mig. Hade funderat på att fortsätta firandet på lördagskvällen också, men på grund av tröttheten valde jag filmmys i sängen istället. Kollade dock bara 10 min av filmen innan jag gav upp och somnade. Men i det stora hela är jag jättenöjd med midsommarfirandet! Kunde dock ha fått varit varmare och lite bättre väder...
 
(Mera bilder från fredagen finns på Danielas blogg, kika gärna in!)

Där var den njutningen!

 
Typiskt. Skrev i förra inlägget att jag njuter av sommarlovet, mår bra osv. Vaknade med en rejäl förkylning i morse. Alltså just my luck! Var tvungen att ringa till jobbet och sjukskriva mig, hoppas två dagar räcker. Vill vara frisk till midsommaren ffs! Och som om det inte räckte med en förkylning, idag är det ju lite bättre väder än vad det varit på senaste tiden... Perfekt joggingväder alltså. Och här ligger jag, inbäddad under filtar och med stickade sockor på fötterna, och fryser och lider av halsont, muskelvärk och en irriterande huvudvärk. Mina bästa vänner idag är burana och finrexin. Och musik (bland annat 5sos) och tv-serier.