Glada Vappen!

 
Denna morgon vaknade jag i Vasasängen, härligt! För att fördriva tiden idag gick jag på en promenad på Brändö och utforskade vägar jag inte utforskat förr. Nu har jag fixat mig för kvällen, ska bara vänta på att min vän Sabina blir klar så vi kan dra ut och påbörja Vappen-firandet. Glada Vappen allihopa, hoppas ni får en trevlig kväll, oavsett om ni firar eller ej! :)

Kaffe och råddhåret

Bjuder på två bilder av mitt otroligt charmiga hår efter en dusch!
 
Idag kickade jag igång dagen med en promenad/joggingrunda, mina dagliga squats och några magmuskelövningar. Måste säga att morgonträning verkligen får igång en! En dusch senare satte jag mig ner och gjorde äntligen färdigt den sista uppgiften i hållbar utveckling, nu återstår bara etikuppgiften... Har dock funderat ganska långt på vad jag ska skriva, måste bara göra det nu då.
 
Idag väntar ett 8 timmars kvällspass på praktiken, och genast efter det kör jag upp till Vasa. Vappen ska nämligen firas! Dock ser det lite dåligt ut på vädersidan, men jag håller tummar och tår.
 
Så nu ska jag sluta babbla och ta och packa ner det jag ska ha med mig.

En aktiv söndag

 
Har haft en händelserik söndag som har spenderats utomhus. Åkte med pappa och faster upp till "Snodon" för att plantera tallar (läs: pengar, hehe), vi planterade 660 stycken, så något fick vi nog gjort! Det var också ganska kul, speciellt när det finns så bra redskap att använda sig av.
 
När vi kom hem kastade jag mig genast i solstolen och förbättrade på solbrännan, har varit sjukt varmt idag! Vi plockade även fram trädgårdsmöblerna, och vi inledde terassäsongen med att äta grillat kött ute i den behagliga solen. Lite senare kom mormor, morbror och moster med familj på kaffe, och vi satt utomhus tills det blev för kallt. Åkte på en promenad/joggingrunda, gjorde mina squats och hoppade i bastun. Så inatt borde jag nog få sova, eller hur?