önskelista

1. Pengar
2. En kropp som en modell

Skulle jag få det där, skulle jag köpa allt dethär:


Men det är inte riktigt möjligt. Inte bara sådär. Och det gör mig väldigt deprimerad. Vad fan hände med mig egentligen? I morse var allt helt okej, men nu ... så otroligt deprimerad. Självförtroendet ligger på noll. Vart försvann det? Kan man verkligen ha såna humörsvängningar? Nej det blir väl läggdags för min del nu, hoppas drömmarna får mig på andra tankar och bättre humör.

ily

Har haft besök av den mest underbara personen på jorden den här helgen, nämnligen Kim. Har varit en lugn och skön helg, vi firade Hannah i fredast och igår chillade vi här hemma framför tv:n med chips, choklad, öl, konjak (för Kims del) och mamma och pappa. Idag åkte Kim rätt tidigt hem, och jag saknar honom redan. Har haft ganska tråkigt efter att han for, för Rebecka åkte bara någon halvtimme efteråt och tog kattungen med sig. Den lilla krabaten är så otroligt söt! Hon lämnade dock lite skrapsår efter sig på mina händer, men det gör inget.

Är just nu på lite dåligt humör. Syrran har kört i diket med sin bil så den är helt mos. Ett mirakel att hon klarade sig utan en enda skråma. Men nu har hon ingen bil, och det kommer att påverka min tillgång till bil... TROTS ATT JAG HAR EN EGEN! Ja, jag vet att jag låter självisk, och borde vara glad över att min syster är vid liv. Det är jag. Men jag har blivit alltför van med att ha bil hela tiden, jag vägrar åka med buss. Ska dessutom lämna in mitt busskort, vore så jävla onödigt att bara få ett par kryss på det, visst?

Här lite bilder från min helg:
Kim <3


Hannahs kalas!

Beckas kisse <3


säg skägg till allt-dagen

Dagen jag har fruktat efter är här. "Säg skägg till allt-dagen". Det kan no inte finnas något värre just nu. Eller jo, mensvärk. Men det är nästan så att den här skägg-grejen är värre. Nästan.

Och för att försöka undvika den så ska jag umgås med vänner ikväll som jag vet (tror jag, heh) inte kommer att vara aktiv med det där jävla skägget.

NU: värma upp spagetti-köttfärs-tacomix-röran som lämnade över från igår.