Nytt hår

Nåja, äntligen fick jag en tid till hårsalongen bokad så jag kunde kapa av mitt hår och fräscha upp det lagom till sommaren. Se nu bara hur det såg ut före, tråkigt helt enkelt, och utväxten var ett faktum.
 
Och här är resultatet efter saxen, hårfärg, blonderingsfärg och nästan tre timmar i frissastolen.
 
Är så sjukt nöjd, även om det kanske blev lite kortare än vad jag hade tänkt mig. Men det känns så skönt och fräscht!
 
Nåja, denna helg spenderas med nattskift på praktikplatsen. Har redan avverkat ett, inatt är det dags för det andra skiftet (och sista). Därefter blir det en kort visit till Skaftung.

Post-Pampas förkylning?

 
Nu är jag tillbaka i Vasa igen och jag lägger en lugn helg hemma i Skaftung bakom mig. Har gosat mycket med katterna, ätit mat på nya CrazyCat, haft en chillkväll hemma hos Hannah efterföljt av en liten titt till Jungman, promenerat i solen, varit på middag hos moster med mera.
 
Imorgon har jag första dagen på den nya praktiken, men såhär lagom till det har jag ju förstås fått feber. Är det månne en lite försenad post-pampas förkylning? Nåja, ska försöka ta mig dit ändå!

Påskstädat

 
I två hela dagar (=då jag kommit hem från morgonskift) har jag försökt storstäda lägenheten såhär lagom till påsk. Har slängt ut en massa skräp, flyttat om lite på hyllorna, torkat damm, dammsugat, torkat golv... Hela rubbet. Har dock inte påskpyntat, dels för att jag ändå inte kommer vara här över påskhelgen, dels för att jag inte har några påskpynt haha.
 
Snart ska jag dra iväg på kvällsskift på praktiken, och imorgon väntar sista praktikdagen i form av morgonskift innan jag byter avdelning nästa vecka. Har haft otroligt lärorika och trevliga fyra veckor på hjärtavdelningen, skulle gärna ha stannat där lite till.
 
Och efter morgonskiftet ska jag äntligen få köra hem till Skaftung och vila upp mig ett par dagar. Den här veckan har jag verkligen haft hemlängtan, speciellt i söndags när man kände sig lite sliten efter Pampas, haha. Ska bli så skönt att få gosa med katterna och bara vara. ♥