Nu drar jag till Norge, baby

 
Hade tänkt att jag skulle hinna skriva lite om julafton, mina julklappar osv under de senaste dagarna som har varit, men på något sätt har jag inte hunnit ändå (suprise suprise). Så det får bara bli ett kort inlägg idag, för om ungefär en halvtimme åker jag med mina brudar till Vasa flygplats för att åka till Norge. Hasta la vista baby! Gott nytt år på er alla!
 
(Ska försöka skärpa mig nästa år och börja blogga flitigare igen. Det får bli lite av ett nyårslöfte för mig).

Jullov

I torsdags fick jag jullov, vilket betyder att jag lämnar denna lägenhet bakom mig...
 
 
... och flyttar in i detta rum i Skaftung för ett par veckor.
 
 
Mitt jullov hittils har bara bestått av jobb, och det kommer det i princip att göra ända fram till julafton. Efter det tar jag jullov på riktigt, och då bär det av till Norge för att hälsa på Felicia och fira nyår där, jippie!

Julknytkalas med klassen

 
Igår kväll hade vi julknytkalas med klassen hos Nicoline. Allihopa tog med sig något gott att bidra till vårt "julbord", och jösses vad gott allt var! Borde ha tagit mjukisbyxor på mig, haha. Och än en gång blev jag påminnd om vilken underbar klass vi faktiskt är och hur mycket jag trivs att studera med mina tjejer. Tack vare dem går studierna mycket bättre. Hade så otroligt mysigt igår, för att inte tala om roligt. Vet inte hur många gånger vi skrattade, stackars Nicolines grannar, haha!