Det blir en hektisk dag

 
Pluggade flitigt igår trots att jag var rätt trött. Fick i alla fall klart en uppgift om lagstiftning och reglering inom läkemedelsbehandling och lämnade in den, så det var inte illa!
 
Idag blir det en fullproppad och förmodligen hektisk dag. Börjar skolan först 12.30 egentligen, men ska dit till klockan tio och jobba på vårt projektarbete. Direkt efter skolan blir det att åka hemåt, och raka vägen till CC på jobb. Och eftersom det är vintermarknad i Kstad för tillfället kan det bli en hel del att göra på restaurangen.
 
Så nu ska jag hiva i mig kaffe för att klara mig igenom dagen, packa väskorna och så småningom ta mig till skolan.

Se oli siinä

 
Gårkvällen blev rolig. Började med förfest hos Sabina där vi spelade Labyrint och Pärelabarin, samt pratade och skrattade en hel del. Och drack lite blåbärsshottar (som inte var så hemskt goda men det gick). Mot tio-tiden traskade vi iväg till Castle där de nya styrelsemedlemmarna döptes. Vi dansade, drack, pratade och hade allmänt skoj. Kom hem lite senare än planerat, men tiden flyger ju iväg när man har trevligt!
 
Skippade den första lektionen i morse och tog en liten sovmorgon istället. När jag kom till skolan hade vi praktiska övningar, så de vita kläderna åkte på. Vi övade katetrisering, så vi hade en intressant och rolig skoldag.
 
Nu är det skoluppgifter som gäller resten av kvällen. Som ni har kunnat läsa tidigare har jag sjukt mycket på gång, så det är bara att börja på, vill ju få det överstökat. Kul kul!

Back to Filicia

 
Hade en kort skoldag med endast en lektion i finska och en snabb projektträff. Kom hem och tog en härlig powernap, duschade, lagade mat och fixade mig i lugn och ro.
 
Ikväll åker halaren på. Back to Filicia Winter Edition står på schemat. Har varit så sjukt taggad inför denna kväll (no idea why), så jag hoppas det blir en toppenkväll!