Skaftung-helg

I onsdags stannade jag också hemma från skolan. Hade inte sovit en blund typ hela natten, så jag tänkte jag skulle försöka sova på förmiddagen istället. När syrran kom hem från skolan åkte vi dessutom till Image Wear, så jag har äntligen köpt kock-kläder. Jackan får jag senare, eftersom de ska brodera dit mitt namn. Och skorna ska jag köpa i typ Citymarket, de var så dyra på IW.

I torsdags åkte jag till skolan, där vi gjorde ett test på hurudan elev vi är, drack champagne och hade föredrag om olika hotell. En ganska lugn och oansträngande dag så att säga. Kom hem, åkte till Citymarket med syrran som nu äntligen har fått körkort, lagade mat, försökte göra några datauppgifter (som inte gick något vidare) och åkte sedan till Amund och Chrisses place för att "fira" Amund som fyllde år. Vi kollade på Horrible Bosses (kul film!), käkade lite godis och möglade framför tv:n en stund innan vi till sist åkte hem där 11/12-tiden.

Har sovit länge idag, varit i bastun, städat och bäddat nytt i sängen och packad inför en helg hemma i Skaftung. Om några minuter ska vi åka, så nu får det räcka för mig!Och ja, det är soligt idag! Som ni ser på mitt hår.

Saker att göra när man har feber/stegring

Kolla House.
Äta bulla & dricka kaffe.
Dricka finrexin.
Bli sugen på kotipizza.
Tvinga sig själv med till kotipizza med rumskompisarna.
Äta en Kotzone med grillad kyckling tills man blir proppmätt.
Kolla på roliga youtube-filmer med syrran & hennes klasskompis och skratta tills man inte får någon luft.
Kolla på dåliga youtube-filmer med syrran & hennes klasskompis och skratta tills man inte får någon luft.
Skratta åt allt.
Mäta feber där emellan.

Och dessa saker har jag gjort. Nu har jag ont i nacken och i armbågen (slog cp-punkten i väggen) och 37.3 graders feber. Nu ska jag försöka skriva om Holiday Inn-hotels, men senast jag kollade efter fakta hittade jag typ inget. Wish me good luck!

Det blev ingen skola idag

Ingen skola idag. Vaknade och hade ont i magen (?) och 37.1 graders feber. Har ingen aning var magontet kom ifrån, dessutom var det en smärta jag aldrig kännt förr. Kändes som om det var knivar innaför min mage som skar upp allt :s

Så jag ställde alarmet till halv 11 för att se om jag mådde bättre. Hade visserligen svettat bort lite feber, men hade fortfarande stegring och kände mig allmänt krasslig, så jag bestämde mig för att INTE stiga upp och cykla iväg till skolan. Tyckte dessutom att det regnade, men tydligen är det bara byggnadens rörsystem eller något som för ett regnliknande oväsen, för här lyser solen. Suck, skulle ha lust att göra något utomhus i det fina vädret, men jag vill inte riskera att bli sjukare.

Så nu ska jag gosa med House, en filt och eventuellt finrexin (har börjat tröttna på det). Och sen när jag känner mig motiverad ska jag ta itu med några skoluppgifter. På torsdag ska vi nämligen presentera ett hotell, och presentationen ska gå på finska... Tummen upp!