21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig

Jag tycker egentligen att alla mina nära och kära ställer upp för mig, på ett eller annat sätt. Fast att säga "alltid" är nog kanske lite att ta i, för jag ställer nog inte alltid upp jag heller. Men det finns en viss person i mitt liv som oftast finns där och ställer upp för mig. Det kan i och för sig gälla några småsaker, men hon ställer i alla fall upp!

Och denna person är min storasyster Antonia. <3

Antonia&Jag

Fröken Trött här, hej!

Gäsp och åter igen gäsp! Är otroligt trött idag, längesedan jag har känt mig såhär. Steg upp lite före 8 i morse (är ovan med att stiga upp så tidigt) eftersom jag hade tid hos frisören kl 9. Det blev att klippa topparna och färga utväxten, håret blev lite ljusare och fick en mera askblond nyans, nice! Kom hem halv 12 ungefär, bytte om, åt en smörgås och åkte iväg till Kummelgrund för att jobba. Det gick ganska fort, dessutom ska jag fortsätta imorgon så jag sparade lite då också. När jag kom hem åkte jag och handlade med mamma, och när vi kom hem föll jag pladask ner i soffan. Var helt slut, såg verkligen inte det komma! Åt sedan mat och förflyttade mig till rummet där jag kröp ner under täcket. Lilla kissen Murt kom också och la sig ner bredvid mig, mys. Vaknade dock av att fönstret blåste opp med en smäll (det blåser något otroligt här! Men varmt har det varit). Nåja, lika bra, hade ändå sovit mera än en timme. Så nu ska jag väl få något gjort, dvs. börja städa lite inför lördagen. Denna vecka kommer antagligen bli allt annat än lugn!I hörnet har vi en liten sjusovare!

20e bilden: En bild på dina närmasteVar tvungen att lägga flera bilder, eftersom jag inte kunde hitta en bild på hela gänget såhär snabbt. :) Hannah var inte med på någon av "gruppbilderna", så hon fick en egen bild. Kunde ju inte lämna bort henne heller ;)