bilder från provinssi

Har haft lite bloggtorka i ett par dagar, ursäkta för det. Hade fullt upp i lördags när vi hade spelning i Åminne, åkte hemifrån runt 3 på dagen och kom hem halv 4 på natten? Spelningen gick faktiskt rätt skit. Vi var nervösa, och ovana eftersom det var vår första spelning för iår, så vi var riktigt missnöjda. Så midsommardagen var inte så härlig och kul, om man säger så.

I söndags hade jag fortfarande ångest över spelningen, och chillade bara mest hemma och gjorde typ ingenting. Igår jobbade jag i affären och låg sedan hemma i soffan och kollade på tv. Idag var jag ledig, har sovit länge, ätit jordgubbar och solat. Hjälpte också mamma med maten och åkte sen till Tresk för att ställa upp en del av grejerna så vi inte har så mycket att göra på lördag. Spelning där då, be there!

Så denna dag har inte varit något vidare att skryta om. Dessutom såg man något man var helt oförberedd på, och som inte alls gjorde en glad. Tvärtom, humöret nådde botten. Det hade ju varit kul om man hade fått en förvarning, för det var inte direkt något man vill se direkt man loggar in på facebook...

Men nu till rubriken. Här kommer provinssibilderna!
midsommarsafton

Trevlig midsommar på er allihopa!

Inledde min dag med att som sagt jobba från 9-12, det var en lugn dag. Kom hem och tog en powernap för att jag ska friskna till lite, men det känns som att det blev värre. Fick huvudvärk nu så. Annars mår jag nog bättre än igår, skulle bara vilja bli helt frisk så jag kan festa loss ikväll.

Ska väl bara slappa och fixa mig i lugn och ro resten av dagen nu då. Provinssibilderna kommer nog inte ännu, däckade på soffan igår så. Men medan ni väntar får ni njuta av två filmer därifrån! Ljudkvalitén är dock inte den bästa, för mycket bas som skrålar.