Ikväll

För en stund sen:


Tentläsning.

Just nu:


Top Model, och efteråt Värsta Pojkvänsakademien.

Har också hunnit kolla Ninja Assassins och lyssnat på Coldplay.

Skoldagen i bilder

Hade idag en skoldag från 8.15-13.15, med bara kökstimmar. Vi hade ingen barlära idag, vi har det nästa veckas fredag istället.

Såhär såg dagen ut för oss:

Förrätt nr 1:
Rökt ren-auraostsoppa + bröd

Förrätt nr 2:
Osttimbaler och paprikasåsHuvudrätt nr 1:
Sikrullader pocherade i vitvin med Beurre Blanc sås & röstipotatisHuvudrätt nr 2:
Laxmedaljong med hollandaisesås och wokade grönsakerEfterrätt (som min grupp gjorde):
Mangoglass och jordgubbsglass med blåbärssås.
(Ignorera hur portionen ser ut, det var faktiskt svårt att göra det snyggt!)Och nu ska jag fortsätta kolla Julens hjältar och sen kanske någon film. Är trött efter en dag i köket + att jag inte sov så bra inatt heller. Var dödstrött när jag vaknade, och ville fortsätta sova, men var ju tvungen att stiga upp och åka ändå när det är 100 % närvaro på kökstimmarna.

Gravity

Igår snöade det som fan på väg till Vasa, idag såg det ut som vilken vanlig höstdag som helst. Snön har inte fastnat, som den inte har lyckats göra ännu. Men det var ändå rätt bra, kunde ju cykla till skolan. Skoldagen var trevlig, i alla fall när vi fick dricka lite vin.

Kom hem, laddade ner Julens Hjältar (i brist på annat), har fixat broilersås och sitter nu och väntar på att revydansgänget ska komma över hit kl 19 för att dansa lite. Kollade runt lite på facebook, och hittade denna låt (spotifylänk). Och vet ni vad? Killen som har gjort låten går i vår skola. Inte illa, va?