Uppdrag: tycka om te

 
Tänkte idag försöka ta itu med det här tedrickandet. Som ni förmodligen redan vet är jag inte ett så stort fan av te, men jag vill verkligen lära mig att tycka om det. Dels för att det verkar så mysigt att få krypa ner under en filt med en kopp te (hehe), dels för att jag har fått en väldigt fin ask att förvara te i. Så idag kokade jag upp vatten och doppade en påse Lipton Forest Fruit i, tillsammans med lite socker och mjölk. Kröp upp i soffan med en bra roman och smuttade på min tekopp mellan varven. Och hör och häpna; det smakade faktiskt rätt bra! Gott doftade det också. Syrran påstod att det doftade tuttifrutti.
 
Sådär annars idag har jag lite beslutsångest över om jag ska åka hem ikväll eller vänta tills imorgon. Hade egentligen tänkt åka hem idag, men det lockar inte särskilt mycket när det snöar, så vi får se.

Varning för klagoinlägg

Är bara tvungen att skriva av mig lite. (Varning för fula ord)
 
Måste bara få berätta att vi har så "ljuvliga" grannar. Ungefär runt lunchtid/efter skoltid brukar de spela rätt hög musik i en bra stund, väldigt ofta är det Gangnam Style. Tidigt varje morgon, mitt på dagen, på kvällen (you name it) gallskriker deras yngsta barn (okej, det gör alla småbarn, men det verkar ju som att föräldrarna inte ens försöker göra något åt saken). Och varje dag håller de på och bankar på med något, what's up with that liksom? Har de en hel hög med tavlor som ska upp varje dag eller?
 
Och ytterdörren. Den där jäääävla ytterdörren. Varje gång de smäller i den (vilket är jävligt ofta ska jag säga er), dånar det i hela fucking byggnaden. Seriöst. Jag tror varje gång att det är någon som smäller i vår dörr.
 
I skrivande stund dånas, bankas och skrikes det för fullt i våningen nedanför, hos våra "ljuvliga" grannar. Blir ju snart galen!

Nervositet inför tyskapresentation

 
Har idag varit i skolan och hållit en presentation om en av mina favoritskådisar just nu; Matthew Gray Gubler (som säkert några av er redan kunde ana). Presentationen gick riktigt hyfsat, det var kul och jag lyckades väl få en och annan person att bli nyfikna på honom också! Plus att det var roligt för mig att gräva efter mera fakta om denna knäppa men ändå fantastiska människa. Visste ni att han är vidskeplig, och aldrig går med två likadana strumpor? Och att han tror på spöken?
 
Detta är dock inte enda presentationen jag ska framföra; ska även hålla en presentation om en tysk stad, PÅ TYSKA. Usch, hur nervös är man liksom? Plus att jag på något sätt hade fått för mig att jag ska hålla presentation redan på måndag, men det visade sig vara först om nästan fyra veckor, dvs den nittonde. Hehe. Nåväl, mera tid för mig att förbereda!