wupsi, sorry

Lovade att ladda upp bilderna från helgen igår, men tydligen började jag sitta och göra annat (som t.ex. kolla Friends, hehe) så det blev inget av det. Idag har jag dessutom varit till Vasa, kom hem och har varit dödstrött resten av dagen, och är ännu. Så bilderna kommer inte nu heller. Ska försöka få upp dem tills imorgon. Nu vill jag bara gå och sova!

påskhelgen

Hallåå i stugan! Lovade i lördags att jag ska ladda upp bilder från helgen, och det ska jag göra. Bilderna kommer i nästa inlägg.

Ska bara berätta att det blev mera fest i lördags, förfestade hos Linda med gänget och åkte sedan till Alma och Nightbird. Mycket dansande, mycket drickande men mådde relativt bra nästa dag. Agerade chaffis på söndagskvällen, var inte meningen att jag skulle köra så länge men vi kom hem halv 6 ... eller kvart före eller vad nu då klockan var. Vi åkte bl.a. till Närpes och till Henriksdal på "efterfest" i bystugan. Snacka om att man var trött när man kom hem.

Har idag solat/sovit utomhus, ätit utomhus och varit på promenad med hunden (ja, det också utomhus förstås). Medan jag väntar på att bastun ska bli varm ska jag ladda upp bilderna!

bilder från påskhelgen

Fredag
Esse's ballcoctail!


Lördag


SöndagVi hittade en igelkott på torget, fick namnet Igge :)

Och det var alla bilder från påskhelgen!