Glada Vappen!

 
Som redan tidigare nämnt, firar jag vappen (och första maj) med jobb i år. Så tyvärr får studentmössan ligga på hyllan ikväll, men en bild var ju tvungen att tas ändå.
 
Är beredd på ett kaos på jobbet idag (vilket jag är 150 % säker på att det kommer att bli), så det känns inte så roligt att åka iväg när jag har sovit uselt inatt. Försökte ta en powernap tidigare också, men det blev väl högst en fem minuters sömn, så ingen tröst där inte. Har dock varit i bastun, så lite piggare känner jag mig.
 
Ni som är ute och firar Vappen ikväll, hoppas ni får en riktigt bra kväll! Ni får också gärna fira för min del, men försök ta det lite lugnt ändå!

Veckan som gått

Skriver ju typ aldrig här på bloggen längre! Och jag som hade "förutspått" att 2013 skulle bli ett bättre bloggår...
 
Anyways. Ikväll (måndag kväll) har jag varit på Wine&Dine på CrazyCat med mitt arbetsgäng. Som namnet säger innebar det att vi åt en (fem rätters) middag som innehöll fem olika viner. Det gick över förväntningarna måste jag säga, absolut värt 10+ i vitsord! Och trots att min lillasyster beodrade mig att inte skriva ett blogginlägg när jag kommer hem, gör jag det ändå. För javisst, jag är aningen full, det måste jag medge. Om det finns några stavfel eller andra konstigheter, trots att jag har försökt plöja igenom all text för att undvika det, så vet ni varför!
 
Anyways (igen). Veckan som gått har varit rätt händelserik. Har varit till IKEA hela två gånger (fick inte allt att rymmas hem första gången), hjälpt till att göra om vardagsrummet (inte allt men en början i alla fall), varit till Seinäjoki på matmässa, varit ute på promenader med hunden och jobbat hela helgen. Vappen och första maj går också i jobbets tecken.
 
Och för att inte göra inlägget alltför tråkigt, följer här en par bilder från mitt Instagram (de två första bilderna är från förra helgens fest).
 

IKEA

 
Har haft en toppenhelg med bra umgänge. I lördags samlades Hannah, Linda, Kim och Bennet hemma hos mig och förutom att dricka alkohol, snacka, skratta och ha allmänt trevligt, inledde vi också grillsäsongen. Finns ju inget bättre än att äta en grillad Atrilli, nomnom! Något runt två-tiden letade vi oss in till stan (lite väl sent men) och hamnade på Tippon, igen. Därefter skulle jag prompt på efterfest (gud så full jag blev, inte alls planerat!) och kom hem först ett-tiden på söndagen. Trotsade den ganska jobbiga krapulan och tog med hunden på en joggingrunda (jag joggade typ 4 km i sträck, helt otroligt för mig!) och efter det mådde jag betydligt bättre. Efter att ha somnat en stund på soffan och hoppat i bastun kände jag mig normal igen.
 
Idag var det väckning halv nio, för det bär av mot IKEA. Päronen funderar på en make-over av vardagsrummet, så det är vita möbler som gäller. Kanske hittar något smått och gott åt mig själv också. Ha en trevlig måndag, alla!