mupp

Okej, jag laddar nog inte upp bilderna från vår temadag ännu ikväll. Men jag ska försöka imorgon!

Fick mina nya glasögon idag! Det gick jävla fort måsta jag säga, inte ens två veckor! Är skitglad, nu kan jag äntligen se! Och så är det så skönt att ibland inte behöva ha kontaktlinser på sig, härligt att på "lufta" ögonen. Beställde två stycken, eftersom det blev billigare än att beställa ett nytt och förnya styrkan i mina gamla, helt konstigt va? Men de har en kampanj, ta två betala för en, så jag antar att det är därför.

Här har ni bilder på dem!
Jag vet, de ser exakt likadana ut, men det är svårt att få det att synas i webcam. De första är lite spetsigare och rundare, de är helt bruna på sidan med ett guldfärgat metallstreck i mitten. De andra är fyrkantigare, lite mörkare i färgen och påminner lite om leopardmönster. Kanske kan ladda upp några andra bilder för att visa tydligare någon annan gång.

Och nu: läggdags. Kissen är redan trött så jag borde passa på att gå och sova nu när hon också vill. Gonatt!

@ school

Sitter just nu i skolans datasal och väntar på stjussen hem. Tänker inte åka med bussen, eftersom det vore helt onödigt att skaffa sig ett enda stämpel och sedan hamna att betala 50 € för det. Så jag väntar hellre på stjussen.

Idag har vi 80 dagar kvar till Penkkis, och dagen till ära hade vi 80-talstema. Ganska blandat blev det eftersom några satsade på 80-talsrockers och andra helt enkelt på disco-styling. Själv hade jag en blå overrall som har varit min mammas festblåsa. (Laddar upp bilder när jag kommer hem!)

Vi fick också information om studentmössorna och hur vi vill designa dem. Visste inte att det var ett så omfattande val och jobb med att bestämma sig för hur den ska vara! Trodde det bara fanns typ en enda modell, men det visade sig att man till och med kan ha en inbyggd kamera och ha en utlösare i handen som man kan ta kort med! Minnet var stort, 8 GB, och 6,4 megapixel om jag minns rätt. Skulle vara ganska häftigt, men ändå rätt så onödigt med tanke på priset. Så nej, jag ska försöka köra på en helt klassisk stil.

Nu ska jag försöka hitta på något att göra i typ en halvtimme... Tjarrå!

cause you're amazing

Den här låten betyder så oerhört mycket för mig. Orden i den är så starka, så gripande, och de går rakt in i mitt hjärta. Om någon skulle säga (eller sjunga!) såhär åt mig så skulle jag gråta av lycka. Och just nu behöver jag verkligen höra de här orden, trots att jag vet att det förmodligen inte kommer att hända. Så just därför.