Glada vappen!

Halaren är på, vinflaskan (och ölet) är snart tom och humöret kunde inte vara bättre! Glada Vappen allihopa, nu går vi ut och gör Vasa osäkert!
Och bilderna från Turkiet får vänta, nu ska vi dricka!

Hullo Pullo

Anlände till Vasa igår vid nio-tiden på kvällen och elva-tiden befann vi oss på Hullo Pullo för att ta några och chilla lite. Några blev som vanligt mera än vad vi tänkt, och plötsligt var man där ända till valomerkki, åkte till Sun Alanya på en pizza och kom hem först fem på morgonen då solen höll på att stiga upp.

Är lite skakis, men har kvar pizza från igår, så jag ska väl nog klara mig. ;) Nu ska jag ta och börja på med några skoluppgifter, och ladda upp bilder från Turkiet. Tror jag hamnar att dela upp dem i flera inlägg, annars blir det bara för mycket!

Borta bra men hemma bäst!

Är nu hemma efter en fantastisk vecka i Turkiet!

Har solat, badat, druckit öl, kommit trea i en pilkastningstävling, fått nya smeknamn (bl.a. Lady Gaga, Spice Girl, Diamond Girl och Barbie Girl), blivit iknuffad i poolen av hotellets fotograf, unnat mig med Hamam, druckit mera öl, blivit lite solbränd, varit på båttur, skjutit med luftgevär för första gången, varit med i poolgame, fått nya vänner, rapat ikapp med några holländska flickor, ridit på hästar och fått så in i helvetes ont i rövmusklerna efteråt, lärt mig hur man säger 1-5 öl på turkiska (det viktigaste vi behövde veta, haha) och haft så jävla kul.

Resan hem var inte så kul dock. På grund av broms- och motorfel i flygplanet (som btw åkte sin jungfrutur) fick vi vänta i 11 timmar på flygplatsen innan vi till sist befann oss i luften på väg till Finland. Eftersom vi åkte från hotellet på natten hade vi inte sovit något, så ni kan ju gissa hur trötta vi var. Vi var igång i ungefär 41 timmar, bortsett från några få timmars powernappar som vi lyckades med under väntandet. Helt slut som människa, men det var nog värt det.

Bilder från själva resan kommer senare, men medan ni väntar får ni höra hotellets egen låt. Den blir faktiskt ganska bra efter att man ha hört den en sisådär 100 gånger.