Nytt i lägenheten

 
Har fåt lite nya grejer till lägenheten. Mamma har sytt dynvar åt mig av samma tyg som gardinerna, så nu matchar det. Har även "loppisfyndat" ett vitt IKEA-bord att ha som soffbord, faktiskt väldigt skönt när man t.ex. sitter och kollar på tv med något att äta och dricka, har alltid haft problem att veta vart jag ska sätta kopparna. Och så har jag fyndat jättebilliga glasburkar på clas ohlsson, den ena får rymma makaroner medan den andra får stå tom tills vidare. Har nämligen inte bestämt mig vad jag ska sätta dit ännu, hehe.
 
Och så har jag kommit fram till det, att..
 
... jag börjar äga en hel del ugglesaker! Jag älskar ju ugglor, men börjar det här gå för långt? Nåväl, säkert finns det folk som är mera ugglegalen än mig. Men, trots mitt redan existerande ugglelager, blir jag alltid glad över mera uggleföremål ;)

Höstlovet

 
Då var det söndag igen, skola imorgon och höstlovet är över. Det har varit ett ganska lugnt höstlov med inte så många händelser, förutom det att jag har jobbat första gången på mammas jobb (det var jättekul, och nästa helg ska jag igen!) och så har vi fått två nya familjemedlemmar! Så, här har vi nu då Alfons (den svarta) och Esther! Än så länge har Esther varit lättare att fotografera, även om hon är den vildare och tuffare av dem haha.
Så ända sedan i torsdags har jag i princip legat i badrummet dag ut och dag in och gosat och lekt med kattungarna. Längtar tills skolan är slut för denna vecka och jag får gosa med dem igen, hehe. Och stackars lilla Mison (som plötsligt verkar så stor nu), hon är lite sur och gillar inte de nya knyten något vidare, men vi får hoppas de blir vänner sen :)

Skaftung, Höstlov och Måndag

 
Nu har den "riktiga" höstlovsveckan kickat igång. Och det startade jag med jobb 7-14. När jag kom hem gick jag även på en promenad i det friska vädret med morsan, och när vi kom hem från det var jag så trött att jag däckade på soffan en stund med katten på magen, mys. Och så har jag äntligen gjort klar läkemedelskursen och gjort den sista nättenten idag (har bara fått höga vitsord i alla delarna, så det ser bra ut dehäran hörni!).
 
Och nu är jag sjukt trött, så jag kommer nog slockna genast jag lägger huvudet på kudden. Och bra de, för imorgon ska jag jobba första dagen på mammas jobb. Spännande, spännande!