Nyår och Premiär

Då var denna mycket speciella lördag här. Inte nog med att det är nyår, vi har också revypremiär! Genrepet igår gick riktigt bra, bortsett från danserna där man gjorde småfel hela tiden, tror vi alla gjorde något fel. Är fortfarande nervös över dem, samt över en kuplett där jag nästan sjunger helt ensam.

Så jag drar igång nyårsfirandet med revyn kl 18-obestämd tid, efteråt blir det att snabbt åka iväg till plats X (håller det hemligt så inga objudna gäster dyker upp) för att fixa sig, invänta gäster, äta tacopaj och förfesta. Efteråt blir det torget som gäller vid 12-slaget, och till sist hamnar man väl på "tippon" för att dansa resten av kvällen. Hoppas kvällen blir super, men som vanligt ska jag inte ha för höga förväntningar. Blir såååå mycket bättre sen när det blir bättre än man trodde!

Så jag hoppas ni alla får en super kväll och en bra början på 2012! GOTT NYTT ÅR!

Genrep

Idag har jag jobbat sista dagen i affären för detta år! Under tre dagar med sammanlagt 15½h har jag fått allt utom mjölkprodukterna och några smågrejer (häften och liknande) inventerat. Go me! Lite ont i fötterna har man, men jag tror jag får skylla mig själv som har haft kanske lite för dåliga skor på mig.

Ikväll är det genrep med revyn, och jag känner mig redan smått nervös! Imorgon är det premiär och jag har aldrig varit så panikslagen och nervös inför hur det ska gå. Känns som om jag inte kan någonting, även fast jag kan så mycket att det inte går att kunna mera, typ. Tror det beror på att jag har mycket mera roller i år än de två andra åren jag har medverkat i Brahegårdens Revy.

Nåväl, ska väl börja tåssa iväg till stan nudå för genrepet. Ni kommer väl och kollar på revyn någon gång (ni som kan)? Jag kan garantera att ni inte blir besvikna!

Tidsfördriv

När jag skulle logga in på blogg.se höll jag på att skriva "faceb..." där jag skulle ha min mejladress. Vadå smått facebook-beroende?

Nu ska jag snart dra iväg på revyövningar. Ska bara se till att jag har packat ner allt som jag behöver till mina roller. Glömmer ju ALLTID något. Imorgon är det då genrep och på lördag är det premiär, iiih! Känns fortfarande som jag har allt oklart, men det brukar det alltid göra. På genrepet brukar det dock kännas bra.