Sjuka fötter

Har bara legat och slöat hela kvällen. Har nog gjort moddeuppgiften, men matte har jag inte kollat på. Känns inte som om jag kan lära mig något mera heller, kan allt som jag borde kunna. Fick ju öva på det när vi gjorde bonusuppgifterna också.

Skulle egentligen ha velat gå på en promenad idag, men mina fötter kunde inte tillåta det. Har ont överallt i dem, blåsor och skavsår ftw. Men det har nog varit värt det. Hur jobbigt det än var idag i köket, så har det också varit väldigt roligt. Men skönt att ha den delen över!

Så ikväll har jag kollat NCIS, pratat skit med syrran och kollat Drakan. Ska kolla ett till NCIS avsnitt nu också, och sen blir det läggdags. Börjar först 10 men ska va skönt att få sova ut ordentligt. Är jättetrött, men har lyckats hålla mig vaken idag, stolt! Så jag borde väl hitta sömnen inatt nu då.

Köksprov

Hade köksprov idag då. Som ni kanske vet har jag varit aningen nervös, men det gick riktigt bra. Med tanke på att en från vår grupp var sjuk och borta idag, och vi fick ta över hennes rätter, så klarade vi oss galant. Det blev knappt om tid men vi hann med nöd och näppe. Det var lugnt i början, men i slutet blev det riktigt stressigt så jag trodde jag skulle gå sönder. Trots det är jag nöjd med min egen insats. Läraren var också jättenöjd så vi får nog vara stolta :) Ska fira dagens insats med GeilausGaala imorgon! Nästa tisdag är det dags att vara i salen och servera, jag kommer vara så nervös men jag tror det är lite lättare ändå.

Är trött och har väldigt ont i fötterna, så nu kan jag nog med gott samvete bara ligga och slappa med några NCIS avsnitt. Men först måste jag göra en moddeuppgift, och läsa lite till morgondagens mattetent.

Off to Vasa

Då var det måndag, och skolan börjar igen imorgon. Känns lite jobbigt att åka tillbaks till skolan när man har varit ledig i fyra dagar. Speciellt också när vi har det praktiska provet imorgon, är smått nervös! Men värre kommer det nog att vara att servera maten, som jag gör nästa veckas tisdag. Imorgon är jag i köket.

Nåväl, nu ska jag packa ner det sista och sen så småningom börja åka iväg. Får sällskap av Ica till Vasa idag också, så jag behöver inte åka ensam.