Scandinavian Hunks

Wow vilken kväll det var igår! Jag är nu helt förälskad i Scandinavian Hunks! <3

Började kvällen med att åka till Lidstock. Var där i typ 3-4 timmar, och under tiden hann jag vara med i Luftgitarrstävlingen (kom på andra plats, fick en Lidstock-Tshirt som pris!) och få mina solglasögon söndrade. Efteråt åkte vi in i tid till Kstad till Alma-tältet där Scandinavian Hunks skulle uppträda. Vi hann dansa en hel del i väntan på dem, och när de väl uppträdde.... tja, de var värda all väntan! Finns bara ett ord att beskriva det hela: HETT! Fick en blöt och svettig kram och en affisch av en av dansarna, så efteråt skaffade jag autografer på den + några bilder med killarna.

Så här är bilder från igår (några är fångade bilder från videoklipp, därav kvalitén):

Ja just det! Glömde nämna att min lillasyster Rebecka fick en liten egen show också ;)nostalgimusik vol.2

Har skapat en nostalgilista på spotify med låtar som jag lyssnade på mycket för 2-4 år sedan. Vet inte om det funkar men HÄR kan ni kolla om ni vill!

Nu ska jag på en snabbvisit till bastun, sen fixa mig och så bär det av till Lidstock!

Friday

Det blev en tidig morgon denna dag också. Vi åkte nämnligen in till Vasa för att skriva på hyreskontraktet till vår nya lägenhet. Sen åkte vi tid och tog emot våra nya sängar och ett snyggt matbord som vi också hittade till ett rimligt pris. Efter det åt vi på Pikku Quattro, shoppade lite och åkte till syrrans gamla lägenhet för att packa i lådor. Vi tog dock bara hem matbordet och några smågrejer, resten ska vi hämta någon annan dag och föra till vår nya lägenhet. Vi hade bråttomt hem när mamma skulle till jobbet.

Dessa saker köpte jag idag:


Tavelramar från Clas Olsson.


Hårspray Volume Boost Effect från Kicks.


Showergel från Kicks. (Doftar underbart!)


Bodybutter från Kicks. (Med samma doft som showergelen)


Nagellack IsaDora från Kicks. (De hade club-erbjudande så jag var bara tvungen att köpa!)


Ett USB-minne från Clas Olsson, jag tappar alltid bort dem!


Och bläckpennor från Clas Olsson, de behöver man alltid.

Kom hem 6-tiden och tog ut kissen. Det är dock jobbigt att ha henne ute för hon kryper in under alla buskar och på andra besvärliga ställen. Men vi fick in henne till sist. Har sedan möglat lite framför TV:n, och nu ska jag väl träna lite med Becka. Vi hoppade över det igår så!

Det här tränar vi: