I Skaftung

Gud verkade inte riktigt vilja se jag och Linda lyckas med grupparbetet idag, men där blåste vi honom allt! På grund av olika slags förhinder (som t.ex. det faktum att jag är i Skaftung och Linda i Vasa) kunde vi inte träffas för att göra affärsplanen klar, men vi bestämde oss för att göra den via facebook istället. Kanske inte lika effektivt, men vi fick det gjort! Så nu är äntligen vår affärsplan klar! Bara powerpointen kvar, men det går fort.
 
Nu ska jag göra mig klar för natten och krypa ner i sängen med världens sötaste kisse (som jag har saknat så!) och något avsnitt av Criminal Minds. Goder natten!
 
 
Ska krypa ner bredvid denna underbara krabat!

Julstämning

 
Det gick en par timmar åt att göra skoluppgiften med Linda, och vi är fortfarande inte klar med den. Jävla liiketoimintasuunnittelma! Så imorgon måste vi fortsätta och verkligen få den färdig.
 
När jag kom hem från Linda tog jag fram dammsugaren lite, och med syrrans och Filiphs hjälp satte vi även upp lite julpynt. Då kom jag också på idén att vi kunde göra julstjärnor och dricka glögg. Gott och väldigt mysigt. Fick i alla fall min första, riktiga dos av julstämning. Dessutom har det ju snöat lite idag också. Om man nu då förstås kan kalla det för snö, men i alla fall.
 
Nu blir det chill resten av kvällen innan det blir läggdags. Tjingeling!

Broilersås

Grupptenten är över, puh. Den var inte så svår som jag trodde heller, och jag hamnade i en bra grupp, så det var inte så farligt. Tror nog det gick ganska bra också, är ganska så säker på att jag åtminstone får godkänt. Vilket skulle duga riktigt bra för mig!
 
Nu har jag ätit broilersås (mums!), så nu ska jag över till Linda för att försöka göra klar vår presentation om vår affärsidé. Men före det ska jag dela med mig av receptet på broilersåsen jag gjorde, eftersom den blev så himla god, och jag tycker att alla andra borde få njuta av den också! :)
 
300 g honungsmarinerad broilerfilé i strimlor
ca 2 dl matgrädde
ca 2 msk Créme Bonjour Cuisine pepparmix
1 lök
ca 1 tsk sweet chilisås
broilerkrydda enligt smak
 
Bryn broilerstrimlorna och löken. Tillsätt resten av ingredienserna, låt puttra på en stund och smaka. Tillsätt kryddor enligt smak.
 
Det behöver ju nödvändigtvis inte vara honungsmarinerad broiler, och CB pepparmix kan också bytas ut mot t.ex. tomat&örter-sorten.