världens bästa klass

Har nyss kommit hem från middag hos min moster och mina kusiner. Har nu bytt om och fixat till håret, för nu ska jag ut med min klass och festa loss! Hoppas på en bra kväll, tror nog den blir rolig också :)

Såhär ska jag se ut ikväll! Ha en trevlig lördag alla, ciao!

bilder från penkkis och ABI-kryssningen!

Här kommer bilderna som jag har lovat!
Charlie Chaplin, Pocahontas, Jack Sparrow, Maja Gräddnos, Hell0 Kitty, Elvis, Teletubbies, Snövit och kallblodiga mördare var ute och härjade på torget bland annat. Jag själv var utklädd till den goda fen från Askungen, dock i aningen kortare klänning... Eller, jävla kort klänning faktiskt. Och den var ganska obekväm kan jag säga. Men annars nöjd med min utstyrsel! En lyckad dag kan man säga!

Och så till resan mot Åbo och kryssningen....Det blev en hel del bilder... Har tyvärr nästan inga bilder från torsdagskvällen, glömde helt enkelt bort min kamera för ett par timmar. Dessutom slutade kvällen rätt tidigt för mig, blev otroligt trött pga vätskebrist, men dagen efter fortsatte vi igen. Därför har jag mera bilder därifrån, dock orkade jag inte ladda upp alla :D

friday, dear friday

Nu är det fredag, och helg! Fast för mig spelar det ju egentligen inte stor roll vilken dag det är, är ju ändå ledig. Syrran kom hem från Vasa idag, så ikväll ska vi fixa fondue och ha en mysig filmkväll. Möums. Ligger just nu i sängen med kissen och datorn i famnen, mysigt värre. Varmt, skönt och avslappnande. Har nyss kollat på Djävulen bär Prada, gammal men bra film. Orsaken till varför jag kollade den var att Simon Baker är med. Grau. Dock inte så mycket, men man fick i alla fall se honom topless, hehe. Och kvällens film som jag och syrran ska kolla heter Sex and death 101, och, just det, Simon Baker har huvudrollen. Of course. Ska dregla lite framför tv:n ikväll så att säga.

Har fortfarande inte laddat upp bilder från penkkis och abi-kryssningen, det ber jag om ursäkt för. KANSKE laddar upp dem imorgon.

Men nu, slappa en stund innan det blir dags att smälta choklad, plocka fram vindruvor och jordgubbar och skära äpplen!

Simon Baker