Jobb, IKEA, villaliv, släkten, båtturer och alkoholkonsumtion

En fin kväll ute på sjön igår.
 
Under de senaste bloggfria dagarna har jag sysslat med en hel del. Har jobbat, handlat bland annat ett matbord till lägenheten på IKEA, badat bastu på sommarstugan första gången för i år, varit ute på promenader (vilket jag inte har gjort på rätt länge, det var verkligen på tiden!), spenderat fredagskvällen med släkten och 50 plussare i badtunnan (gick nog det också!), åkt till Vasa och monterat upp matbordet, varit ute på båttur med några vänner, fegade ur när jag kunde ha fått chansen att åka vattenskidor (men banne mig, jag SKA göra det någon gång i mitt liv!) och spenderat lördagskvällen på Nightbird och tittat på "insekter". Idag vaknade jag utan baksmälla, åt en liten frukost och åkte till sommarstugan där jag spenderat hela dagen med att ligga i solen och läsa och slumra till om vartannat. Åt även grillat och badade bastu. Måste säga att det inte kan finnas något härligare än att bada bastu på sommarstugan, speciellt när det är varmt i vattnet!
 
Har med andra ord haft en väldigt bra vecka, och helgen har också varit väldigt trevlig. Dessutom var vi för en gångs skull hela familjen samlad över helgen, har verkligen saknat att ha båda mina syrror under samma tak samtidigt.

Mr. President, fest och jobb

Då var det måndag och en återigen händelserik helgen ligger bakom mig.
 
I fredags agerade jag chaufför åt mina föräldrar efter jobbet, men befann mig ändå på Alma och hade feelisen på topp när Allan and the Astronauts uppträdde. Kom hem något runt fyra på morgonen, ett besök till grillen drog ut på tiden. Upp igen på jobb nästa dag och utgång igen efter jobbet, denna gång onykter. Mr. President uppträdde, och jag stod faktiskt längst fram de två, tre första låtarna och diggade honom, men efter att ha blivit knuffad hit och dit och påtrampad på fötterna tusen gånger fick jag nog och nöjde mig med att sitta och lyssna på honom istället. Lyckad kväll det också, hade skitkul! Jobbade igen på söndagen, och tungt var det, men jag klarade mig. Idag har jag bara jobbat halva dagen, och imorgon är jag ledig. Förhoppningsvis blir det ett IKEA-besök då.
 
Efter mycket letande hittade jag till sist en av låtarna som Mr. President (eller Layzee) spelade i lördags, och som jag tyckte var riktigt catchig. Enjoy!

Dagarna som gått

 
Överlevde marknadshelgen, och måste själv säga att jag gjorde det mycket bra också. Jobbade sammanlagt 53 timmar på fem dagar, det ni! Hann dessutom vara ute i lördags en sväng (kom hem typ halv fyra och åkte iväg på jobb 10-21, huhu) och på söndagskvällen hade vi personalfest med "gårdsgolf" och bastubad, vilket resulterade i att man kröp i säng halv fyra då också.
 
På tisdagen hade jag bara en halv dag på jobbet, och på kvällen mötte jag upp Hannah på en kaffe, som slutade med ett besök till Kievari med Felli och norrmännen. På onsdagen åkte jag, mamma och pappa till Vasa med det första flyttlasset, det kommer nog bli mysigt i lägenheten! På kvällen när jag kom hem åkte jag raka vägen till Kievari på en väldigt snabb öl, och sen raka vägen till Kristoffers villa där vi spelade ölspel, drack en hel del, badade bastu&simmade, vakade halva natten och hade väldigt skoj! Medan jag svettades i bastun tog Hannah och Felli dessutom hand om min telefon, och resultatet blev en massa "yolo, crazy bitch, finnish girl" - uppdateringar på mitt instagram (sneakpeak på bilden ovan), mycket ... trevligt. Kom hem runt tre-tiden idag, och förutom att ha tagit en lång powernap har jag dessutom hälsat på hos mormor och farmor, och hos moster och deras nya kattunge, såå söööt!
 
Nu ska jag snabbstäda rummet, ser ut som ett bombnedslag med smutskläder, väskor och annat skit som ligger och tar plats. Imorgon återvänder jag till jobbet efter en ledighet på sammanlagt 72 härliga timmar. Det var det!