Dag 6 – Typ av killar jag faller för

Inuti
Charmig. Snäll. Humoristisk. Vågar visa sina känslor för mig. Manlig. Utåtriktad, självsäker. Redo att ta initiativ. Förstående. Tycker om mig för den jag är, inte den jag "borde" vara.

Utanpå
Spelar egentligen ingen roll, för så fort jag har förälskat mig i dennes personlighet, är jag kär i dennes utseende också. Insidan gör utsidan vacker. Men killar som har en någolunda tvättbräda, armmuskler och tjockt hår (älskar nämligen att dra mina fingrar genom håret...) säger jag inte nej till. Ögonen är dock rätt viktiga, rätt blick och du har mig på direkten.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Finns bara en sak (eller rättare sagt person) som jag vill ha just nu, mer än något annat. Tror de flesta kanske vet vem det gäller, även personen själv tror jag... Men, det krävs väl ett mirakel för att jag ska få som jag vill. Så många dagar jag har gått och tänkt, och hoppats, på att få denne person tillbaka. Så många tårar jag har fällt över denne person. Trodde faktiskt jag hade tömt mitt lager, men tydligen inte. Vad är det egentligen med denna person som får mig att känna såhär? Jag förstår inte. Jag kan bara inte leva utan dennes existens, utan dennes närvaro, utan dennes kärlek. Jag behöver personen. "Och genomskinligt grå, blir jag utan dina andetag". Jag har liksom fastnat, slipper inte ut, inte bort. Hur jag än försöker. Jag vet, det har inte gått så lång tid, men jag tycker det borde vara lite lättare nu. Men nej, fortfarande lika svårt, om än svårare. Fan.

Hoppsan. Blev lite långt inlägg.

PS. Pengar skulle jag också gärna vilja ha. Men det kommer på andra plats just nu. Kärlek är viktigare än pengar.

dräämägruppin

Glömde att skriva något inlägg igår, var dessutom inte hemma på hela dagen. Åkte genast efter skolan till Vasa med Sara, vi skulle senare på kvällen träffa resten av vår gamla Dramagrupp från skolan för att gå på teater. Vi skulle se Ängland.

Så jag och Sara anlände till Vasa, gjorde en snabbvisit till KICKS och åt på Kotipizza. Återvände till Saras brors lägenhet och satt där och snackade innan vi begav oss till Wasa Teater för att hämta ut biljetterna. Resten av dramagruppen kom, också vår "ledare" Lina, och vi satte oss ner i café Ernst och diskuterade.

Pjäsen var intressant och speciell, varken dålig eller bra. Det fanns bra saker, men det fanns dåliga och irriterande saker också. Fick nog inte det bästa betyget av the one and only Dramagrupp i alla fall.
Eftersnack på Gringo med ungefär hälften av Dramagruppen