Pampas 15

 
Såhär glad var jag över att Pampasveckan var här och jag kunde dra igång firandet! Plus att jag på praktikplatsen hade utvärdering samma dag (en vecka på förhand) där jag fick mycket bra feedback (och godkänt!).
 
 
Och jag började mitt firande med Filicias & Politivas PrePampas Sitz. Eftersom jag firade både pampas och min praktikutvärdering, gick kvällen hårt och största delen av den är svart... Haha. Men roligt har jag tydligen haft, och alla andra ockå som fick äran att träffa och umgås med mig :D höhö
 
 
På morgonen var det tungt att stiga upp, men när man väl kom till torget för Olympiad och fick upp stämningen igen gick det bättre. Dessutom smet vi iväg lite tidigare för att slippa regnet och äta en chicken pocket på Amarillo före alla andra flockades dit. Smart drag, mätta och belåtna blev vi!
 
 
Efter att ha hunnit hem och fräscha upp oss var det meningen att vi skulle till havtornen på mellanfest, men istället hamnade vi hemma hos Toffe och Hanne (som var helt nya människor för oss) på förfest med ännu mera nya människor, och oj så roligt vi hade! Innan vi styrde stegen mot Rewell hämtade vi även lite pizza, och väl i Rewell hade jag faktiskt ganska roligt. Kvällsfesten i år var mycket bättre än i fjol, men för att orka med morgondagen (och för att typ alla andra också försvann) avslutade vi kvällen ganska tidigt.
 
 
På lördagen bar det av på Silliz med taxi, och till vår besvikelse tyckte vi inte att sillizen var något vidare. Vi fick aldrig upp stämningen, så vi slängde bara i oss frukosten och åkte sedan tillbaka till stan. Några av oss fortsatte sedan vidare till Ollis, och där fick man verkligen stämningen på topp! Efter en timmes dansande for vi till Amarillo på en burgare och sen hem och fräscha upp sig igen för att orka fortsätta med förfest och sedan Leipätehdas på 1G3B. Helt okej kväll, men den avslutade vi ganska tidigt också.
 
Hade ett väldigt roligt Pampas, men det blev nog ändå det sämsta Pampas hittils. Det gör dock inget, för årets pampassaldo är ändå inte så dumt; nya bekantskaper, ingen förkylning eller blåmärken (so far...) och ganska nöjd plånbok. Dock hade jag väldigt ont i mina fötter varje kväll, och det sitter i lite ännu haha :D Plus att min telefon håller på att ge upp, och att ladda den är nästan omöjligt (därför har jag inte så många bilder från pampasfirandet).

Kommentera här: