Sitz, skola, gym, julpynt, TWD, plugg...

 
Gårdagen blev inte så tung som jag hade varit beredd på. Hade tur när vår eftermiddagslektion blev inhiberad, så jag kunde åka hem och i lugn och ro förbereda mig inför Ett Ljus i Staken-sitzen som var samma kväll. Så tomteluvan åkte på, och vi traskade iväg till Castle för att sitza loss. Blev riktigt roligt, och bussen tog oss sedan till Leipätehdas på eftersläpp. Fick en massa goda skratt, och avslutade kvällen ganska tidigt när jag tyckte jag hade haft tillräckligt roligt.
 
Natten blev dock jobbig, hostade så jag trodde hela min hals skulle åka, och det blev inga många timmars sömn. Därför orkade jag inte ta mig upp till den första lektionen, utan åkte till skolan på eftermiddagen istället. Efteråt blev det att snabbt kasta in lite käk och hoppa iväg till gymmet på RPV med Sabina, och så ett härligt och svettigt besök till infraröda bastun. Så har ju nog varit rätt duktigt idag ändå!
 
 
Nu har jag ätit lite smörgåsar och pluggat, så resten av kvällen ska jag kolla TWD och njuta av julpynten som jag har lagt upp. Efter gårkvällens julsitz fick man nämligen lite julstämning :) Trevlig torsdagskväll alla!