STK och Gamylis

 
I fredags blev det att köra upp till Vasa genast efter praktiken, för på kvällen skulle vi på Svenska Talande Klubben på Fontana för att se på Norlie&KKV. Felin värmde upp före, och jag måste säga att hon var väldigt bra. Efter det blev väntan inte lång innan Norlie&KKV klev upp på scenen, men usch vad folk trängdes. Hade svårt att njuta av showen pga trängseln, men helt nöjd var jag med kvällen ändå. Norlie&KKV var så sjukt bra! Kvällen slutade dock tidigt så att jag skulle orka upp till lördagens program, nämligen Gamylis.
 
 
Gamylis 2015. Så. Jävla. Roligt! Jag hamnade i ett toppenlag, vädret var på vår sida (det började regna precis då vi var klara med stationerna) och våra uppdrag var intressanta och sjukt roliga. Dagen bjöd på många skratt, och trots att vi inte vann kände jag mig ändå som en vinnare. Om ni någon gång funderar på att delta, tveka inte. Jag rekommenderar det starkt! Tack Brobyggarna för att ni ordnar Gamylis! (De två sista bilderna har jag tagit från Brobyggarnas fb-sida, creds till fotograferna vars namn ni ser i hörnen).
 
Efter tre intensiva helgen i rad känner jag dock att jag behöver ta en välbehövlig paus, så nästa helg har jag planerat filmmaraton och soffhäng med mig själv! Får se om jag kan hålla det...