Skaftung-helg

I onsdags stannade jag också hemma från skolan. Hade inte sovit en blund typ hela natten, så jag tänkte jag skulle försöka sova på förmiddagen istället. När syrran kom hem från skolan åkte vi dessutom till Image Wear, så jag har äntligen köpt kock-kläder. Jackan får jag senare, eftersom de ska brodera dit mitt namn. Och skorna ska jag köpa i typ Citymarket, de var så dyra på IW.

I torsdags åkte jag till skolan, där vi gjorde ett test på hurudan elev vi är, drack champagne och hade föredrag om olika hotell. En ganska lugn och oansträngande dag så att säga. Kom hem, åkte till Citymarket med syrran som nu äntligen har fått körkort, lagade mat, försökte göra några datauppgifter (som inte gick något vidare) och åkte sedan till Amund och Chrisses place för att "fira" Amund som fyllde år. Vi kollade på Horrible Bosses (kul film!), käkade lite godis och möglade framför tv:n en stund innan vi till sist åkte hem där 11/12-tiden.

Har sovit länge idag, varit i bastun, städat och bäddat nytt i sängen och packad inför en helg hemma i Skaftung. Om några minuter ska vi åka, så nu får det räcka för mig!Och ja, det är soligt idag! Som ni ser på mitt hår.