Morsdagen

 
Åkte som sagt hem i helgen i och med att det var morsdag. På lördagskvällen gjorde vi inget speciellt, det blev lite bastubad och sedan kollade vi hela familjen på ESC tillsammans. Tyckte inget vidare om låten som vann, kändes som en ESC-låt från 90-talet typ, men artisten var ju i alla fall speciell så visst, grattis Conchita!
 
Morsdagen kickade vi igång med en promenad, och efteråt fick morsan sin present (ett presentkort till en affär i Kstad så hon kan köpa nya promenadskor), som uppskattades. Efteråt kavlade vi (de tre blondinerna i Skoängen) upp våra armar och satte igång med att göra en tre-rätters middag morsdagen till ära. Efter blod, svett och tårar (okej, inte så allvarligt men...) blev middagen äntligen klar, och supergott var det också! Vi kan nog bara vi vill!
 
Efter att ha legat på soffan som fem uppblåsta ballonger åkte vi även en sväng till mina favoritgummor, farmor och mormor <3 Härliga människor! Och resten av morsdagen spenderades i bilen på väg upp till Vasa och ishockey hos syrran (alltså Finland... kom igen!) innan jag däckade i Vasa-sängen. En bra dag.
 

Kommentera här: