Hänt senast

 
Min blogg har stått tyst i nästan en hel vecka, men ni har inte missat så mycket. Förra lördagen spenderades med några vänner och lite vin, annars var det en lugn helg. Jag har varit på praktik varje dag denna vecka (förutom idag då jag är ledig), och under mina lediga stunder på dagarna har jag varit på lenkki. Har faktiskt varit riktigt duktig och promenerat varje dag ända sedan jag "flyttade" hem, förutom igår då jag tyckte det blåste för mycket. Men trots det minskar inte siffrorna på vågen, är nämligen och rotar i skåpen här hemma hela tiden, hehe. Men efter påskhelgen ska jag försöka skärpa mig!
 
Igår hade jag dock lite annorlunda schema på dagen för en gångs skull. På praktiken hade jag bastuturen, och på kvällen åkte jag till Tresk (så länge sedan alltså!) för att jamma lite med grabbarna. Vi drog några låtar, pratade och skrattade en hel del, och besökte även Simons Vildfarm där vi fick titta på hans vildsvin. Det blev en sen kväll, och läggdags genast när jag kom hem. Men roligt var det!
 
Idag har jag börjat dagen med att äta det påskharen hade med sig och gå ut på en joggingrunda i duggregnet med syrran. Just nu sitter jag och gör en uppgift i hållbar utveckling (eller inte för tillfället, obvioulsy), och resten av dagen är än så länge rätt öppen.

Kommentera här: