Julafton 2013

 
Kickade igång julaftonsmorgonen med ett bastubad. Åkte sedan till farmor på kusinträff. Kom hem och åt julmiddagen redan lite före klockan två, och sen åkte morsan till jobbet. Tänkte vi skulle åka till begravningsplatsen för att få tiden att gå, men det regniga vädret hindrade oss och istället slocknae vi på soffan i några timmar. Åkte sedan till mormor&morfar, satt där en bra stund och åkte sedan hem igen för att påbörja julklappsutdelandet när mamma kom hem. Fina julklappar fick jag, är riktigt nöjd!
 
 
Är som tidigare nämnt helt tokig i ugglor, så blev överlycklig över dessa smycken. Fick dessutom ett fint iPhone-skal med en uggla på också.
 
 
Några mysiga tröjor.
 
 
En printer, Sandmannen, presentkort till H&M, nagelvårdsprodukter, en hairdonut, handkräm (och bodylotion också), fodral för telefonen när man tränar och första koppen och fatet från Paratiisi-servisen.
 
 
En röd mysig filt, och förstås datorn som jag inte orkade ta foto av. Förutom dessa fick jag även pengar och ett bh (och säkert något annat också som jag inte kommer på just nu.) (Och här kan ni kika in på förra årets julafton om ni vill också.)

Kommentera här: